ÿþ<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"> <head> <meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=unicode"> <meta name=ProgId content=Word.Document> <meta name=Generator content="Microsoft Word 9"> <meta name=Originator content="Microsoft Word 9"> <link rel=File-List href="./Darbsnr2_files/filelist.xml"> <title>Strdt  dorbs</title> <!--[if gte mso 9]><xml> <o:DocumentProperties> <o:Author>Vieta - 15</o:Author> <o:Template>Normal</o:Template> <o:LastAuthor>Vieta - 15</o:LastAuthor> <o:Revision>3</o:Revision> <o:TotalTime>20</o:TotalTime> <o:Created>2003-04-20T11:20:00Z</o:Created> <o:LastSaved>2003-04-20T11:23:00Z</o:LastSaved> <o:Pages>16</o:Pages> <o:Words>5220</o:Words> <o:Characters>29756</o:Characters> <o:Company>Bauskas 2.vsk.</o:Company> <o:Lines>247</o:Lines> <o:Paragraphs>59</o:Paragraphs> <o:CharactersWithSpaces>36542</o:CharactersWithSpaces> <o:Version>9.2720</o:Version> </o:DocumentProperties> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:DoNotShowRevisions/> <w:DoNotPrintRevisions/> <w:HyphenationZone>0</w:HyphenationZone> <w:DoNotHyphenateCaps/> <w:DrawingGridHorizontalSpacing>6 pt</w:DrawingGridHorizontalSpacing> <w:DrawingGridVerticalSpacing>6 pt</w:DrawingGridVerticalSpacing> <w:DisplayVerticalDrawingGridEvery>0</w:DisplayVerticalDrawingGridEvery> <w:UseMarginsForDrawingGridOrigin/> <w:DoNotShadeFormData/> <w:Compatibility> <w:BalanceSingleByteDoubleByteWidth/> <w:DoNotLeaveBackslashAlone/> <w:ULTrailSpace/> <w:DoNotExpandShiftReturn/> <w:UsePrinterMetrics/> <w:WW6BorderRules/> <w:FootnoteLayoutLikeWW8/> <w:ShapeLayoutLikeWW8/> <w:AlignTablesRowByRow/> <w:ForgetLastTabAlignment/> <w:AutoSpaceLikeWord95/> <w:LayoutRawTableWidth/> <w:LayoutTableRowsApart/> </w:Compatibility> </w:WordDocument> </xml><![endif]--> <style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"MS Sans Serif"; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-alt:Arial; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; mso-layout-grid-align:none; punctuation-wrap:simple; text-autospace:none; font-size:10.0pt; font-family:"MS Sans Serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:EN-US;} h1 {mso-style-next:Normal; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; page-break-after:avoid; mso-outline-level:1; mso-layout-grid-align:none; punctuation-wrap:simple; text-autospace:none; font-size:12.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-font-kerning:0pt; mso-ansi-language:EN-US; font-weight:normal;} /* Page Definitions */ @page {mso-footnote-position:end-of-section; mso-endnote-position:end-of-section; mso-endnote-numbering-style:arabic; mso-endnote-numbering-start:0;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:2.0cm 42.5pt 2.0cm 3.0cm; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> </head> <body lang=EN-GB style='tab-interval:36.0pt'> <div class=Section1> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strdt  dorbs<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'><![if !supportEmptyParas]>&nbsp;<![endif]><o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas vislabk prot strdt, tas meistars. 556 13299<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs rda kds bijis dar+tjs. 1010 1335<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs rda kds meistars. 796 10791<o:p></o:p></span></p> <h1><span lang=EN-US>Darbs rda kds meistars. 1900 3677</span></h1> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs rda kds meistars. 70 3717<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs rda kds meistars. 17 448<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs rda, kds meistars. 3 170 119<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Cylvku var pazeit pa jo dorbim. 374 194<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Koku labk paz+st no aug<iem, cilvku no darbiem. 1774 5174<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Koku paz+st pc aug<iem - cilvku pc darbiem. 1225 28649<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Koku paz+st pc viFa aug<iem, cilvku pc viFa darbiem. 961 6084<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Koku var paz+t no viFa aug<iem, cilvku no viFa darbiem. 922 739<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Koku var paz+t no viFa aug<iem, cilvku no viFa darbiem. 3 178 245<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Putnu paz+st no dziesmas, cilvku pc darbiem. 17 20883<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>No lizdas var redzt kds putniFa ieka. 1014 833<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie lizdas var redzt, kds tur putns mjo. 556 3640<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kaids gans taidi i lupi. 527 33305<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Adata maza, bet strd lielu darbu. 17 24567<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Adata maza, bet pastrd lielu darbu. 67 3717<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs piea7ir dar+tjam godu vai kaunu. 556 5052<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs ce<, slinkums pe<. 625 966<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs ce< v+ru, darbs dara dar+tju. 872 3025<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs dara v+ru, darbs dara ce<u. 914 320<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs ce< v+ru. 17 628<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs ce< v+ru. 1800 1988<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs ce< v+ru. 1877 125<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs ce< v+ru god. 1877 126<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs ce< v+ru. 3 2662<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs ce< v+ru. 23 3407<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs ce< v+ru. 278 142<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs ce< v+ru. 84 4343<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs godina dar+tju. 84 12767<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Dorbs ce< veir. 1640 260<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tavu slavu cels tavs darbs. 84 8500<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Rokas pie darba un sirds pie dieva. 1784 877<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Roku pie darba, sirds pie dieva. 214 550<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Labk aris, nek kris. 1620 2278<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 981 493<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 3 1617<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 76 2157<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 116 917<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 2138<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 3065<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 1372<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 73 275<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 3976<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>T+ra slota t+ri slauka. 90 483<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 4034<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 90 333<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 5295<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota labi slauka. 17 5543<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 4506<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 7966<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 1850 8173<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 231 745<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 231 1025<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 231 510<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slkta teirai slauka. 232 1417<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 278 89<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 231 327<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota tiri slauka. 231 603<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 208 379<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 219 120<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota labi slauka. 219 20<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 219 786<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 219 873<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 219 740<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 219 723<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 219 719<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 219 541<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 219 230<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 219 583<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota labi slauka. 219 158<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 137 791<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 145 1076<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota labi slauka. 186 21<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 334 404<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 293 216<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota skaidri slauka. 358 964<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 358 315<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 375 868<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 375 1157<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 375 1373<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 6740<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota labi slauka. 23 367<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 2 177<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota labi slauka. 17 1257<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 3 1780<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 3 2706<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 194 83<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 416 120<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 182 158<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 415 101<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 3 156<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 17 488<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota labi slauka. 1 81 47<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 1 112 28<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 220 861<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 280 1530<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 1620 2393<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 1783 20<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 1612 141<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri m~. 949 741<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota t+ri slauka. 1860 3447<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauna slota skaidri slauka, jauna meita labi klausa. 94 2024<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Skum nes kdeni ar sietu, vlk ar spaini to nedara. 556 1491<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ieskum nes kdeni ar sietu, pc ne ar spaini nev+~o atnest. 942 460<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ieskum nes kdeni ar sietu, pc ne ar spaini nev+~o atnest. 17 2006<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ieskum nes kdeni ar sietu, pck ne ar spaini nev+~o atnest. 1620 2529<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ieskum nes kdeni ar sietu, pc ne ar spaini nev+~o atnest. 186 117<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Vienreiz prlieku, otreiz nenieku. 220 838<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Vienreiz prlieku, otreiz nenieku. 1624 7<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kod vari tod dari. 374 118<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas mk, tam nk. 1835 515<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas mk, tam nk. 1784 245<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas mk, tam nk. 1783 206<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas mk, tam nk. 1769 1257<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas mk, tam nk. 1759 231<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas mk, tam nk. 1759 451<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas mk, tam nk. 855 3865<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas mk, tam nk. 855 4042<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas mMk, tam nMk. 509 3160<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tikpat gudris sdams, k nesdams. 145 1115<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Padari darbu, paliec par kungu. 220 792<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>paliec par kungu, dari tikai ko pavl. 186 184<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strdniekam akmens m+kstks, nek kungam spilvens. 186 88<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strdniekam akmins m+kstks, nek kungam spilvens. 1620 2046<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strdniekam akmens m+kstks, nek slin7im spilvens. 17 187<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strdniekam akmens m+kstks nek slin7im spilvens. 90 238<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pa divi strd, pa divi izgu<. 1835 1035<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tik t v+ra, tik t darba. 231 530<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kds pats, tdi darbi. 828 1187<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mja bez saimnieka, k nams bez pamata. 929 53446<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>darbs cilvku uztur, bet slinkums mait. 375 1170<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs cilvku uztur, bet slinkums mait. 358 321<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs uztur, slinkums mait. 17 4053<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs cilvku uztur, bet slinkums mait. 17 6824<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs cilvku uztur, bet slinkums mait. 17 3988<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs cilvku uztur bet slinkums mait. 3 2683<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs cilvku uztur; slinkums - mait. 17 193<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs cilvku uztur, bet slinkums mait. 17 80<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tykum+ba cylvku baroj, natykums pkstej. 418 2179<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>tram zirgam ptagas nevajaga. 1010 1317<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Straujam zirgam ptagas nevajaga. 884 5015<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> akls zirgs tik bez ptagas. 17 6900<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Veiklam zirgam ptagas nevajag. 699 171<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Dreizam zyrgam peickys navajag. 740 14028<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>tram zirgam pieau nevajaga. 929 58686<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>tram zirgam pieau nevajaga. 693 120<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>tram zirgam pieau nevajaga. 872 2855<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tiklam sns, netiklam kja. 931 1803<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>StrMd+gam snes aug, natiklam kMti v+n. 418 1991<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tiklam snes, netiklam k;ati. 803 494<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tikuaam snes aug, netikuaam kti. 1895 995<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tikuaam snes aug, netikuaam kti vien. 186 92<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tikkaam snes aug, netikkaam krti vien. 1620 2111<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tikuaam snes aug netikuaam kti vien. 1877 1233<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tikuaam snes aug, netikuaam - kti vien. 1877 1061<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tikuaam snes aug, netikuaam kti vien. 1877 307<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tikuaam snes aug, netikuaam kti. 17 8616<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>}iglajam bekas aug, laiskajam kti vien. 527 37230<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>}iglajam bekas aug, laiskajam kti vien. 527337230<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklums dod maizi, slinkums cietumu. 834 8567<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas dara tur+gu. 1759 395<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd t, ka pat nomirt nav laika. 1341 31952<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas strd+gs, tas tiek uz priekau. 968 3289<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>}iglis k skudra. 145 1085<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kad es strodoau ko skudre, maF byus golva gudra. 400 2727<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tek, k skudr+te. 1783 410<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mud+gs k skudre. 10 2506<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mud+gs k skudra. 1850 9336<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd+gs k skudra. 10 1413<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd+gs k bite. 1895 1679<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jem paraugu nu bites. 780 237<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd+gs k bite. 929 28430<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> akla un t+r+ga k bit+te. 84 10701<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darb+gs k skudra. 1784 346<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd+gs k skudra. 1877 838<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> akls k sudra. 10 2695<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> akls k skudra. 220 325<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kam aklas rokas, tam darbs sokas. 1895 1695<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kam aklas rokas, tam darbs sokas. 1900 3598<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kam aklas rokas, tam darbs sokas. 1877 179<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kam aklas rokas, tam darbs sokas. 1877 1153<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas darba neb+stas. 70 2101<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas neb+stas darba. 157 425<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklm rokm darba netrkkst. 17 7994<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas darba neb+stas. 195 343<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas darba neb+stas. 1877 1199<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas darba neb+stas. 1759 143<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas darba neb+stas. 1877 121<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas darba neb+stas. 2 193<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas darba neb+stas. 3 2624<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas darba neb+stas. 219 309<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas darba neb+stas. 3 113<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas darba neb+stas. 3 2624<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tik akls t k irbe. 1835 6568<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> akls k irb+te. 1783 222<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>}igls k irb+te. 1769 903<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tek k bit+te. 1784 347<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd+gs k bite. 1877 297<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd+gs k bite. 1877 1167<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd+gs k bite. 1877 1496<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ej pie skudras tu, sliF7i, vro viFas ce<us un topi gudris. 231 4449<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Saki nu, ka dieva nav. 529 1845<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k traks. 196 835<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklam vienmr ir ko st. 759 4317<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklas rokas dara bagtu. 553 558<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas neslinko, tam viscaur kljas labi. 1177 19446<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strdniekam akmens m+kstks nek sliF7im spilens. 584 1125<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> akla roka valda pasauli, slinka dod meslus. 1552 6565<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> akla roka valda pasauli, slinka dod mslus. 202 2226<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> akla roka vald+s, slinka dos mslus. 759 9311<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7im darbs riebjas, aklam iepriecina. 1177 20656<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklums dod maizi, slinkums cietumu. 1379 3825<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mud+gs kalps varot jur#u r+t tr+s reizes ar sietiFu apmest kdeni ar mju, bet slinks ne reizi. 1225 27097<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>darbs un drna cilvku ce<, slinkums cilvku pazudina. 1478 1022<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklums dod maizi, slinkums cietumu. 553 2896<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklums dod maizi, slinkums cietumu. 553 394<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> akla rkka valda, bet slinka dkd mslus. 740 33371<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tas peln+ maizi svilpodms. 556 1870<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklu visi ce<, sliF7i visi pe<. 358 302<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie galda strdnieku daudz. 508 2899<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie b<odas desmit, pie galda viens. 508 2898<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas tri d, tas tri strd. 116 20320<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar karoti katrs prot strdt. 508 2900<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ko viens nopelna, to otrs apd. 12 2227<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie aanas svrkus nost pie darba mugur. 3 1252<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie darba svrkus mugur, pie aanas nost. 279 644<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie darba svrkus mugur pie aanas nost. 279 1304<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie darba velc drbes mugur, bet pie aanas atkal nost. 142 2759<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie darba salst, pie aanas sv+st. 1225 40158<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Galda gal pirmais, bet siena vl pdjais. 527 32080<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Galda gal pirmais, bet siena vl pdjais. 503 1532<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie darba k redzi, pie diena k sadedzis. 3 182 323<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie darba k redzu, pie diena k sadedzis. 1877 1218<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie darba k redzi, pie diena k sadedzis. 1877 1111<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Labk lai gals pieiet dot nek strdjot. 1225 5544<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Labk st nek strdt, darbs novjina miesu, bet aana to atspirdzina. 1225 4061<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d, ka galva krat+t krats, strd, ka ne mats nekust. 1225 753<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k zirgs, d k gailis. 1769 1406<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 17 194<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k gailis, d k zirgs. 220 648<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 3 134<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 12 196<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 220 342<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 231 1555<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 220 625<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 220 798<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 278 155<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, bet strd k gailis. 195 457<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 205 479<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 358 401<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, un strd k gailis. 3 1608<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd ka gailis, d k zirgs. 10 974<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs. 145 1094<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Nu tu jau d glu~i k zirgs, bet strd t k gailis. 279 2504<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 375 1440<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 375 2652<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 280 1459<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs un strd k gailis. 10 1293<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 2027<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 1539<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 2323<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 1 3 7<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ed k zirgs strd k gailis. 1 118 1<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k gailis, d k zirgs. 10 32 4<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 621<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 918<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ed k zirgs, strd k gailis. 10 2677<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 2550<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k gailis bet d k zirgs. 10 1888<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 2667<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 2597<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 2649<br> d k zirgs, strd k gailis. 17 182 150<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k ods. 10 1211<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ed k zirgs strd k gailis. 10 2729<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 1259<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ed k zirgs strd k gailis. 10 2211<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 1564<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 1383<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 1996<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 2516<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 2341<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 2612<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 2425<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 2377<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ed k gailis strd k zirgs. 10 2583<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 2527<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 2014<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 1747<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 1815<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 2465<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 1136<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 2362<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 2568<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 2349<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 2714<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 1177<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 24356<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 219 341<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 208 601<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 208 975<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 153 159<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 375 867<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ed k zirgs, strd k gailis. 23 1810<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 10 1760<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 72 8643<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 17 6936<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 17 5153<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ed k zirgs, strd ka gailis. 23 3397<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 72 6829<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 1 83 72<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 1 89 25<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tas d k zirgs, bet strd k gailis. 17 2474<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 17 546<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 17 237<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 1589<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k gailis, d k zirgs. 10 1464<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 2250<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 1405<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 1518<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k gailis strd k zirgs. 90 899<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 90 1559<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gails. 90 2891<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd par gaili, d par vrsi. 1225 27234<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 10 1211<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie diena k blusa, pie darba k uts. 17 15709<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie aanas, pie dzeraanas visi, pie strdaanas neviena. 1620 1425<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Sks slinkot, bks ar somu staigt. 926 2210<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k maita. 17 1968 326<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k za7is. 10 2307<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k pelavu maiss. 1769 936<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k pelumaiss. 1877 1207<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k pelumaiss. 1877 290<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k pelumaiss. 375 1079<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k pelau maiss. 3 1356<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k pelu mais. 3 590<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k pelu mais. 3 2637<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k pelavu mais. 17 6949<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k ute ka~ok. 280 1008<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas, k ute pa ka~oku. 72 6821<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k uts pa ka~oku. 10 1028<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k kts pa plostnieka ka~oku. 334 576<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velks ka utes par slapju spalvu. 137 702<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k gn+da. 17 1686 170<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas ka gliemezis. 208 435<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k gliemezis. 17 598 10<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 17 5260<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 10 1061<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 10 355<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 10 1732<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 10 2250<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velks k vzis. 10 1537<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velks k vzis. 17 1116 159<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 17 1786 170<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velks k vzis. 17 1492 26<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 10 1566<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velks k vzis. 10 1382<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 10 2569<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ko velcies k vzis. 17 1387<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ko velcies, k vzis. 72 7847<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tas jau velkas glu~i k vzis. 279 4833<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 145 1086<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 717 547<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k ~urka. 10 1614<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velks k ~urka. 10 1294<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas, k ods. 10 1264<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k pelu maiss. 3 1253<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k nedis. 145 1138<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k nedis. 17 1686 170<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd, k nedis. 1759 150<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k te<a nagiem. 23 1047<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k ar te<a nagiem. 23 2914<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k ar ne savm rokm. 1268 498<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k kdeni mais lej. 220 796<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k gailis. 10 2436<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k gailis. 10 592<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ko nu tk<ojies, k vista uzdaanu. 717 359<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Taisas ka vista uz daanu. 23 101<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Taiss k s+lis uz Vczemi. 68 489<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Taisas k s+lis uz Vczemi. 23 104<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Taisas k uz R+gu. 23 1130<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Poaas k veca meita. 23 894<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pinas k vista pa pakulm. Tinas k vista pa pakulm. Ku<as k vista pa pakulm. Peras k vista pa pakulm. 717 927<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tinas k vista pa pakulm. 1759 429<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ko tu pinies k vista pa pakulm. 280 1184<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Grbstas k pa tumsu. 220 366<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>GrMbstMs kai pa gaisu. 374 403<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Grbstas k brns pc uguns. 17 3421<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ko tu grbsties k aklis ap sienm. 72 7942<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Grbstas, k zivs pa sausumu. 334 458<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Gramstas, k ~+ds pa pervm. 334 383<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Bg k no uguns. 1784 887<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Nu tas jau no darba bg, k ~+ds no krusta. 279 2716<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>B+stas k no uguns. 1620 1891<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ko tu bdzi k vilks no uguns. 72 8539<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Bg, k vilks no uguns. 17 181 133<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Bg k vilks no uguns. 17 193 54<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Bg k vilks no uguns. 1 84 96<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>B+stas k velns no krusta. 1620 2019<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pats strdt ne sitams. 1835 1051<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ka nau ko dareit, no~ cysku kosa. 1268 188<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar skru7i stumams, ar ksi velkams. 1620 2639<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tas nav ne ar kru7i kru7jams, ne ar ksi aizvelkams. 929 4049<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar ksi velkams un ar kru7i stumjams. 553 4147<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar skru7i stumjams, ar ksi velkams. 1620 2639<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar kru7i stumjams ar ksi velkams. 220 638<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar kru7i stumjams ar urki velkams. 3 2422<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar skru7i stumjams ar 7i atvelkams. 72 7893<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar ksi velkams, ar kru7i grk~ams. 1855 6569<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar ksi velkams, ar kru7i stumjams. 375 1828<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pln galdiFa urbji. 717 762<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Plnu galdu urbjs. 1620 2199<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tas jau tda smalku galdiFu urbeijs vien ir.3142 2844<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tas jau tds plna galdiFa urbeis. 137 625<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tas ir tds pln galdiFa urbjs. 280 1515<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Uz niekiem k nogs, uz darbu k rogs. 1800 5648<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Iet k zirgs - tas ir spc+gs, strd k zirgs. 555 550<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tam saule sp+d zobos. 556 391<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums ir visa <aunuma perklis. 220 612<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums visa <aunuma perklis. 293 255<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums visa <aunuma perklis. 84 4876<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums visa <aunuma sakne.3137 789<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas slinks, tas krdinaan strd. 759 2483<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas ir slinks, tys ir nelaim+gs. 477 706<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums velnam ce<u bru#. 220 1224<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums velnam ce<u bru#. 553 447<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas kalpo slinkumam, kalpo velnam. 553 2881<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas kalpo slinkumam, tas kalpo velnam. 84 2550<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas kalpo slinkumam, tas kalpo velnam. 70 3840<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbam vrt+ba, slinkumam lsts. 84 1156<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbam svt+ba, slinkumam lsts. 17 182 140<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbam - svt+ba, slinkumam - lsts. 17 194 82<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbam svt+ba, slinkumam lsti. 1 84 90<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbam - svt+ba, slinkumam - lsts. 135 131 2<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbam ir svt+ba, slinkumam lsts. 855 3878<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbam svt+ba slinkumam lsts. 855 4052<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbam svt+ba, slinkumam lsts. 1 84 90<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kam dorba nav, tys dara nadorbus. 508 2009<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums nav labums. 219 711<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums nav labums. 219 871<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums nav labums. 219 121<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums nav labums. 3 1679<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums nav labums. 1620 1853<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums laba nemca. 17 288 48<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums mait cilvku, k rksa dzelzi. 186 208<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums cilvku tpat samait, k rksa dzelzi. 230 974<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums cilvku tpat samait k rksa dzelzi. 527 36841<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums mait, k rksa dzelzi. 1620 2395<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums bada vstnesis. 84 2845<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums bada vstnesis. 70 474<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums ir bada vstnesis. 1620 2396<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums bada vstnesis. 17 28866<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums bada vstnesis. 17 20870<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Badam, tpat k pagastam, savs ziFnesis - slinkums. 1341 32017<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas ar slinku roku strd, top nabags, bet akle roka dara bagtu. 384 4591<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums ir ce<a uz nvi, darb+ba - ce<a uz dz+v+bu. 553 4757<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums ce<o tik lni, ka bads to pank. 796 11062<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Dz+ve atriebjas, slinkums tiek atmaksts. 1783 369<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas laiskam ka7am peli dos. 384 2725<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>No slinka netiek saimnieks, nedz no ~a drznieks. 70 3684<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>No slinka nav saimnieks, no ~a nav drznieks. 84 2553<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>No liF7a nav saimnieks, no ~a nav drznieka. 553 380<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>No slinka netiek saimnieks, nedz no ~a drznieks. 929 53319<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas lci cels par drznieku. 868 2386<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>zis nav drznieks. 1900 1221<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas zi cels par drznieku. 1900 3574<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>zis nav drznieks. 1900 473<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>No slinka neiznk saimnieks, nedz no ~a drznieks. 1 113 59<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas slin7i cels par drznieku. 527 31874<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Plikam auksti, laiskam grkti. 208 438<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Plikam visur auksts, laiskam visur grkt. 1620 2461<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkam visur grkt, plikam visur auksti. 177 552<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkam visur grkti, plikam visur auksti. 177 552<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkam visur grkti, plikam visur auksti. 3 350<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkam visur grkti, plikam visur auksti. 1877 289<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kad kailam nav auksti un slinkam grkti. 101 2128<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkam grkti, plikam auksti. 202 3522<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkam grkti, plikam auksti. 553 2915<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkai meitai zobi sp. 1877 803<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jom dorbs kai nss pi kola. 548 13249<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkai meitai vienmr zobi sp. 1800 1989<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkai meitai zobi sp. 84 5761<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkai mj visi slimi. 834 6312<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks mjs visi slimi. 917 7541<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks mjs visi slimi. 553 398<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks mjs visi slimi. 553 2898<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7a ce<a ir erka7u krkms. 387 5276<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7a ce<a ir k rka7u krkms. 1769 1666<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kam gaita neveicas, tam cliens nebeidzas. 17 30617<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Gar dien +ss pavediens. 556 1548<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kad dienas garas, tad pavediens +ss. 927 5213<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas jau nav visu garu ned<u padar+ts, nav vairs padarms sestdien. 1850 6744<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas slinko, tas netiek uz priekau. 17 17083<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7is grozas gult, durvis kaaas. 157 344<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slynks pat mrt nagrib. 527 31848<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkai jau nevar pat nomirt. 279 4893<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums lip+ga slim+ba. 17 20868<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Visi zirgi viendi nevelk, kaut ar+ viendus v#us. 556 13314<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tas zirgs, kas salau~ loku, tas vezumu nevelk. 796 2231<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kktrs cilvks palai~as uz tuvka spkiem. 556 6033<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>ViFam septiFas p+kdines. 1168 1745<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7is labk stv nedis, nek strd. 1602 6495<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Grie~as k lcis Bendeks+ uz otriem sniem. 23 10324<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar slinkumu tautu nece< god. 556 7409<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums labu nemca. 1242 2555<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Bezdarb+ba ir l+dz+ga rksai, viFa vairk nodeld, nek darbs. 1552 10823<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kad slinkums valda, tad krdinaana strd. 759 5515<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas slinkumu lpa, tam cieaanas gals.384 4658<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slin7is strd tik tad, kad viFu dzen. 556 4389<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinku un mieghainu neuzmodinsi. 739 9656<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Gul gult un sp<auj griestos. 1341 29058<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ko es par dienu, to tu par ned<u. 137 1052<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Daudoas koa padauza. 1268 431<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Apompuj koa ar cimdim. 1268 851<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k prusaks uz karstiem 7ie#e<iem. 1459 2106<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7is slpj roku azot, pat pie mutes viFa to neliek. 1084 7200<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Meita kai lMcs, pi dorba kai sMcs. 819 520<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Nu snauduma nav lobuma. 1542 1019<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mudra k skudra. 1620 2585<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs zobiem, slinkums mlei. 387 6551<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> akla roka vald+s, bet slinka vergos. 1374 76<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tev jau aodien saule zobos sp+dja. 1225 22654<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Suns, kas daudz za7u 7er, neviena neno7er. 13 2009<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slimam vajag rstu, veselam darbu. 553 410<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas ar sliF7a roku strd, tas top nabags, bet t akla roka dara bagtu. 70 851<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kai zyrgs vogys gol snau~. 679 334<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Da~s cilvks mirst badu aiz slinkuma. 116 6022<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums veselam ce<u bru#. 759 7599<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k gailis, d k zirgs. 70 3485<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Maizi d kai mMlu, drbes pla kai tMsi, dorbu valk kai pa d+gu. 819 460<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>No mu<7a vairk cer+bas nek no slinka. 17 25196<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauns slin7is - vecs zaglis. 961 4278<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Dora kai na ar sovom rukom. 400 3468<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd k ar cimdiem. 529 699<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Bg no darba k no uguns. 929 69242<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Dkaa ir, bet spka nav. 1877 134<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Z+da rota galv izdza uguni kukF. 384 1125<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Smird no slinkuma. 1723 262<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7is labs strasts, zaglis labs pdu dzinjs. 1552 23855<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums badam pusbrlis, ved uz nabadz+bu. 1551 1458<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ilgi netr+ta dzelzs rks. 1225 28761<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ja sliF7is piedzimi, tad ar+ sliF7im tev jnomirst. 1805 3894<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums mait k rksa dzelzi. 1552 25579<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Siltums perina slinkumu. 1225 6536<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Maize raud, kad sliF7is to d. 1639 6682<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jauns sliF7is, vecs ubags. 1805 3456<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums - bada vstnesis. 1748 671<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas sliF7i no~lo, tas nav prdomjis, kas +sti pe<ams, kas ~lojams.31704 3221<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7is ar krsni jau no dzimaanas salaults. 1341 31955<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums atver kr+bm durvis l+dz galam. 1552 11119<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7im ve#a nenes. 527 47017<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>jja, nevar ne pieliekties, vai vilka kauls vder vai!Bb 42 209<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pie darbiem k saka, pei diena k sadedzis. 1602 5012<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ko nu lpi slinkumu. 1783 381<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkumam iet paka< nabadz+ba. 1393 2957<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Droai pie darba, droai pie aanas. 208 606<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pirmais pei darba, beidzamais pie galda. 17 27162<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums badam vstnesis. 12 2457<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Uztic+ba dod maizi, slinkums nabadz+bu. 384 4403<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Skkpajs div reizes moksoj, sliF7is div reizes strMdMj. 966 446<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Skkpis divreiz moksoj, nateklis divreiz strMdMj. 740 14029<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas kktri strd, top nabags. 387 5229<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas kalpo slinkumas, tas kalpo vderam. 202 6396<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas daudz slinko, tas netiek uz priekau. 84 8969<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas slinku, tas netiek uz priekau. 84 1169<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas slinko, tas netiek uz priekau. 84 8747<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas laiskis pi dorba, tys palaidne brolis. 400 3254<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums un mazdka+ba aiza7ra<o ce<u uz sekmm. 739 9702<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums ir niknks par zvru. 927 201<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jo slinkodams uz r+ru gaid, jo atnk r+ts, jo vairk vaid. 1079 2216<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Liela gara ganu meita, nevar govis nogan+t. 739 1895<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Net+r+ba - slinkuma lieciniece. 84 378<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7is ar kju ce<u rda. 759 8345<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ieradums liels spks, slinkums liels kungs. 868 1137<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>No slinkum anevar bgt k no kskas. 387 10299<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas ilgi gu<, tas ilgi nedz+vo. 693 102<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Nu m+ga ka~uka naizayusi. 935 33299<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas lels natiklis, tys lels uz m+ga. 820 1549<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas lels natik<s, tys lels uz m+ga. 820 453<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Durvis grie~as eF#s, sliF7is sav gult. 1895 1194<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums iemidzina mieg. 12 823<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Saliec rokas ma7en+t un snaudi na7en+t, tad tava nabadz+ba pienk k apbruFots v+rs. 387 6950<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Nem+l miegu, ka tu nepaliec par nabagu. 12 1198<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'> aklums dod maizi, slinkums - cietumu. 202 8306<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7is nekad nebks bagts. 1011 1406<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Uztic+gs ir prticis, slinkais mirst badu. 961 2669<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs cilvku uztur, bet slinkums mait. 67 2171<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs dara jaukumu, slinkums - nejaukumu. 84 12167<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Rksa mait dzelzi, slinkums cilvku. 1895 1196<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7i, ae ola! - Vai nolob+ta. 202 5027<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas ilgi d, tas slinks. 553 3148<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Neesi vien gribtjs, bet ar+ dar+tjs. 1008 1808<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7is slpj savu roku azot un tam grkti to pie mutes likt. 387 6956<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkam iegribas gan, bet mirst, jo rokas liedzas strdt. 12 1236<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Aukstums sliF7a rsts. 828 9744<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7im nepat+k mc+ties. 116 11550<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkais grib aodien pastaigties un r+tu mc+ties. 116 5973<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkam vysod syti vain+gi. 477 762<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Eem k bez roku. 400 2635<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Jdzen k vadzis sien. 828 18013<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Nevar pa ledu ne salmiFu pabilkt. 828 3522<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Nevar ne salmu pa ledu pavilkt. 1014 832<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Taiss k vista uz m+aanu. 1900 1700<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Cel tu, es stenau, un saukau op op. 137 1040<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Taiss k midega uz danci. 116 8281<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Valkas k bodmira. 529 598<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k pelavu maiss. 693 79<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks k pelavu maiss. 693 212<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>*t kei sapeits. 679 1554<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>StrMdoj kei nadzeivis sasoluais. 679 1263<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Bg k vilks no uguns. 70 3319<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Bg k vilks no uguns. 84 9533<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Bk kai ~+c<span style="mso-spacerun: yes">  </span>nu krysta. 624 175<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 702 395<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velks k vzis. 1900 3582<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 914 843<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velkas k vzis. 70 1600<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Velks k s+lis uz Vczemi. 84 7370<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 70 3329<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 70 1710<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 639 32<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ed k zirgs, strd k gailis. 929 23782<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs strd k gailis. 868 2373<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>K gailis strd, bet k zirgs d. 84 6524<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas drei~i d, tys drei~i ar+ pi dorba; kas lni, tys lns ar+ pi dorba ir. 679 794<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>d k zirgs, strd k gailis. 495 19<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tu b+sties k velns no krusta. 70 2407<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7im gudra mute. 1877 292<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7im gudra mute. 17 11196<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7im gudra mute. 553 4141<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7im gudra mute. 929 51684<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks aizvien zin cik pulkstens. 231 522<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinks aizvien zin cik pulkstens. 3 184 356<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7is sav prt gudrks, nek septiFi, kas run prt+gi. 84 1638<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7is sav prt gudrks, nek septiFi, kas run prt+gi. 834 2758<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums jj jaus, aklums iet kjm. 553 2890<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums jj jaus, aklums iet kjm. 553 384<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums jj jaus, aklums iet kjm. 70 3847<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkums jj jaus, aklums iet kjm. 834 5104<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kk ar lMci laust+s, lobMk bez taukiem st. 366 153<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kk ar loc kav+s, olobok bez tauk i d. 344 1814<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu<, tas negrko. 17 6833<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu<, tas negrko. 17 5131<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu< tas negrko. 116 1030<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu<, tas negrko. 32 1920<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu< tas negrko! 23 2126<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu<, tas negrko. 17 2123<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu< tas negrko. 17 193 17<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu<, tas negrko. 17 4055<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu<, tas negrko. 17 6833<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gul tas negrko. 1620 2091<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu<, tas negrko. 279 3730<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu<, tas negrko. 280 1475<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gul, tas negrko. 358 127<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu< tas negrko. 137 697<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu< tas negrko. 220 602<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu<, tas negrko. 186 347<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gu<, lai apsedzs. 32 2898<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas gul lai apsedzas. 17 1558<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>SliF7im slin7a laime. 1783 83<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Bie~i sliF7is saFem nepeln+tu algu. 1769 1045<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkam laba laime, mud+gs dabk prienu. 1225 30794<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Labs mudintjs ir pus darba dar+tjs. 1877 1168<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Labs mudintjs pusdarba dar+tjs. 358 310<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Cel tu, es steneau. 186 359<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Cel tu, es stumau. 639 17<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas labi mk, tas meistars. 556 3020<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tev jau aodien saule zobos sp+dja. 8 1346<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kura ckka dienu nerok, t nakti rok. 84 3429<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Klausaties tikai uz mksu vrdiem, bet neskataties uz mksu darbiem. 834 8076<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Neskaties uz maniem darbiem, bet klausies manus vrdus. 1900 967<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>&quot;Tur kalns jrok&quot;, teica slinks. 384 1642<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbs prieka zirgiem un ze<iem. 1515 1211<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Netikls cilvks sevi izpua7o ar muti, un tikls ar darbiem. 997 16247<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ko gribju, to dar+ju. 1877 1161<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Acis nobr+ns, rokas padara. 358 79<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Zid vai raud! 1263 531<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Uz debes+m noraugas, bet pa zemi ar rokm nopltas. 739 9586<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Neklausies uz maniem vrdiem, skaties uz maniem darbiem. 1690 4273<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>K suns ar garo asti! 527 41011<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti viFa padara daudz, ar rokm nek. 142 4690<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti Amerik, ar darbiem aizkrsn. 1730 76779<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Varenus vrdus da~reiz pavada tik s+ki darbi. 556 10694<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Labu darbu var izdar+t ar+ klusum, bez kdm lielm runm. 84 8498<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Sokams sokam, darams, darams daram. 468 303<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Meistars meistara gal, darbinieka neviena. 527 36620<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Cirvis, kas neiet uz me~u, sarks. 553 446<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Cilvks, kas gan labu apFemas, bet nekad nedara, tas l+dz+gs ziedoaam kokam, kas aug<us nekad nenes. 202 4277<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas daudz dkmoj, tys moz dora. 527 32131<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas daudz dkmoj, tys moz dora. 508 1376<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Daudzi gudro, viens padara. 7 45 32<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Daudzi gudriniku vins tu var padarit. 233 873<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Daudzi gudro viens padara. 7 45 32<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas mozMk runoj, tys vairok dora. 477 797<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mazk run, bet vairk dari. 195 321<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mazk runt vairk dar+t. 914 326<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>MozMk runoj daudz dari. 374 424<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Vairk sar+t, nek runt. 84 7889<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Vairk dar+t, mazk runt. 70 2226<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strd daudz, run maz. 1877 1023<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Nal+lis ar vMrdim, bet ar dorbim. 1895 1677<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Nelielies ar vrdiem, bet ar darbiem. 17 30098<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Pa pr+kau strMdoj, tad l+lej+s. 508 1385<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Labk vairk strdt, bet mazk runt. 929 69602<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Sac+aana nav dar+aana. 553 946<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Runaana nav dar+aana. 70 4419<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Sac+aana nav dar+aana. 1877 1108<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Sac+aana nav dar+aana. 1877 1197<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Sac+aana nav dar+aana. 3 2621<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>V+gli pasceit, bet gryuti izdareit. 477 180<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Vieglk ir teikt, nek dar+t. 464 6940<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Viegli pateikt, grkti izdar+t. 1759 91<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Liel+ties labk, nek sienu p<aut. 144 1518<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Daudz runt, vl nav daudz dar+ts. 70 3713<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur vrdi k upe skrien, tur darbu nevar atrast. 553 382<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur vrdi k upe, tur darbi aizkrsn. 393 990<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur vrdi k upe skrien, tur darbu nevar atrast. 70 3845<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur vrdi skrien k upe, tur darbus nevar atrast. 84 2976<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur vrdi k upe skrien, tur darba nevar atrast. 1620 1574<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Daudz runts vl nav daudz dar+ts. 840 2774<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Daudz runts, maz dar+ts. 929 69259<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas daudz run, tas maz dar. 84 1259<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur daudz vrdu, tur maz darbu. 1759 455<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur daudz vrdu tur maz darbu. 3 2686<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur daudz vrdu, tur maz darbu. 17 6868<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur daudz vrdu tur maz darbu. 1877 815<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Sac+aana nav dar+aana. 1759 479<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kam liela mute, tam maza dar+aana. 84 12770<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mute l+dz aus+m va<. 280 1505<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mute l+dz aus+m, darba nek. 280 1144<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mute l+dz aus+m no darbiem ne nieka. 137 852<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mute l+dz aus+m - darbu nekdu. 848 706<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Mute l+dz aus+m, darba nenieka. 1759 39<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kas daudzi par saviem darbiem ststa, tam viFu maz. 67 537<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur tiek daudz spriests, tur tiek maz dar+ts. 556 5562<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ne katrs, kas prot smuki runt, prot ar+ smuki strdt. 855 5660<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ac+s R+ga rokas pie drba. 1 3 1<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Acis R+g, rokas pie darba. 1 118 2<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Acis R+g rokas pie darba. 1 118 2<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Acis skats, bet rokas dara.3961 3777<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Acis nobr+ns, rokas padara. 17 181 123<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, Jelgav ar darbiem aizkrsn. 358 961<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, Jelgav, ar darbiem aizkrsn. 70 687<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, Jelgav, ar darbiem aizkrsn. 358 599<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, Jelgav ar darbiem aizkrsn. 3 2639<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, Jelgav, ar darbiem aizkrsn. 17 181 119<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, Jelgav, ar nagiem aizkrsn. 1225 5563<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti Reig, ar dorbim aizcepl. 1268 668<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1900 581<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 375 1442<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1900 3508<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 625 362<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 553 963<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 929 22944<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 880 2080<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 1612 36<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti Reig, ar dorbim aizkrsn+. 1640 257<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 855 4049<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 855 3839<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1759 384<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1759 49<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1783 24<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1784 958<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1800 5425<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1850 8343<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1850 2288<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1850 8029<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 220 414<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 280 1038<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 231 523<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 278 74<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 231 1113<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 231 772<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 231 913<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 220 784<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1877 101<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 1877 904<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1877 1018<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1877 1066<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1877 1209<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 220 643<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 220 615<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 219 947<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 220 255<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 135 129<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 135 177<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 137 710<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 157 423<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 179 1215<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 186 3<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 195 313<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 189 892<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 375 866<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 375 988<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 375 1114<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 375 1154<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 7 51 21<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g - ar darbiem aizkrsn. 17 194 71<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 7 45 31<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 17 854 6<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 14 64 180<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g darbiem aizkrsn. 10 1173<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 17 1283<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 1 89 27<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 1 81 49<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 1 118 3<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 2 199<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 3 68<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 23 1426<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 23 3404<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 17 5400<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 17 5308<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 90 927<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 17 3689<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 73 710<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 17 694<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 17 1021<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 17 122<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 116 853<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 76 2118<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 116 1021<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 90 2251<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g - ar darbiem aizkrsn. 90 3172<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 90 2889<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem aizkrsn. 1 103 4<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 1 22 24<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g ar darbiem aizkrsn. 1 3 5<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar darbiem pacepl+, ar mli Reig. 508 1401<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar paka<u pakrsn. 1900 1707<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar paka<u pelnos. 23 1427<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti R+g, ar darbiem pagult. 917 208<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti pr jkru, ar dirsu pret mkri. 1835 6986<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Prts pr jkru dibens pie mkra. 1769 1070<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar darbiem pa jkru, bet ar paka<u pelnos. 202 8325<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar vrdiem R+g, Prnav ar darbiem aizkrsn. 1900 698<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar valodu R+g pats tup aizkrsn. 397 812<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar prtu debes+s, ar darbiem ell. 384 475<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar vuordim tur, aurp - ai dorbym Fikur. 1822 73<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar mli dabasus, ar dorbim aizdurv+. 477 181<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar mli debes+s, ar dorbim pagult. 508 1789<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Slinkam puisim mle st+va. 796 11656<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Tu tik daudz nerun, bet labk dari. 1895 105<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Strdoj ar rkkom, bet ne ar mli. 508 1384<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur l+dz darbs tur neskaiti ptarus. 220 715<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur l+dz darbs, neturi ptarus. 1620 1518<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur l+dz darbs, tur neturi ptarus. 1759 417<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur l+dz darbs, neturi ptarus. 3 2627<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur l+dz darbs, neturi runas. 387 3063<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur l+dz darbs, neturi runas. 84 4368<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kur l+dz darbs, neturi runas. 1900 3586<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ni7i nel+dz, bet darbi. 3 1754<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ni7i nel+dz, bet darbi. 855 3906<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ni7i nel+dz, dar+aana l+dz. 1620 2290<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>K sac+ts, t dar+ts. 1759 473<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>K domts, t dar+ts. 17 6810<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>K domts, t dar+ts. 17 193 36<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>K domts, t dar+ts. 3 221<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kdi vrdi, tdi darbi. 1 2613<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kds vrds, tdi darbi. 759 1612<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kdi vrdi, tdi darbi. 1877 199<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kdi vrdi, tdi darbi. 1877 1103<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Kdi vrdi, tdi darbi. 1877 1191<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Maz run, daudz dara. 1765 3347<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Dar+t, bet ne runt, tam jbkt mksu pirmam likumam. 1597 2274<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Naspau ar mli, spau ar dorbu. 1700 1065<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbi zelts, vrdi - sudrabs. 1552 10955<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Darbi zelts, vrdi - sudrabs. 1376 2855<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ko l+dz spks, kad nava darba. 1225 21623<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Sac+aana nav dar+aana. 1630 1074<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>DeviFi v+ri vienu gaili kauj. 884 568<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>DeviFi leiai gaili kauj. 609 5232<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Ar muti Krievij, ar darbiem - Vcij. 1552 346<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Brauc R+g ar zirgu, bet na ar mli. 508 1410<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Daudz grib, maz var. 477 152<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Daudzi gudro, viens padara. 828 7954<o:p></o:p></span></p> <p class=MsoNormal><span lang=EN-US style='font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:"Times New Roman"'>Lels nu izskota, mozs nu darbim. 477 340<o:p></o:p></span></p> </div> </body> </html>