1. A. 1383. O. K i r ð t e i n s, K r. M i s â. LP, III, 88, 49.

2. A. 1383. M. B l û m b e r g a A u c e s p a g. P. B i r k e r t s, L a t v j u t. a n e k d o t e s, I, 228, 441.

3. A. 1383. A. L e j a s m e i e r e n o 65 g. v e c a s N. J a u n a r â j a s A u c e s p a g. P. B i r k e r t s, L a t v j u t. a n e k d, I, 256, 484.

4. A. 1383. A. M e d n e n o M. L u c e s R î g â. P. B i r k e r t s, L a t v j u t. a n e k d o t e s, I, 29, 442.

5. A. 1383. R u t a G a i l î t e n o E. K r û m i ò a s Í ç í u p a g.

6. A. 1383. M. Ð i l i ò a V î k s e l n i e k o s, A. B i l e n ð t e i n a k r. LP, VI, 361, 101. M. Böhm, "Lettische Schwänke", 14, 15.

7. A. 1383. S k o l n i e k s L. M. D a u g u l i s E g l û n â. N. R a n c â n a k r.

8. A. 1383. Þ. K u n c î t i s n o 37. g. v e c â J. Z i e m e ï a M o þ e i k o s. P. B i r k e r t s, L a t v j u t. a n e k d o t e s, I, 226, 437.

9. A. 1383. 1405. S k o l n i e k s J. A t t e k a N î c â. K. L i e l o z o l a k r.

10. 1383. V. Z a c h a r s k a n o A g a t a s R e è a s S i l a j â ò u p a g. k u l t û r a s k r.