1. A. 1164. J. S p r o i s K o k n e s . B r v z. "Sborik", 283, 142. LP, VII, II, 25, 5, 12.

2. A. 1164. A. L e r c h i s - P u k a i t i s D k s t . LP, III, 20, 9.

3. A. 1164. L a p a s M r t i r e m , R j i e n , v e l . "G u d r a i s A n s i s u n v e l n s", I, 1901., 64, 19.

4. A. 1164. M. S k r u p s k a n o v e c a s m m i a s N e r e t , F o l k l. k r.

5. A. 1164. S k o l n. A. S t r u n g s N c . K. L i e l o z o l a k r.

6. A. 1164. M. G a r k o l n e n o T. V y l c n e s J s m u i a s p a g. L a t v j u k u l t r a s k r.

7. A. 1164. V. Z a c h a r s k a n o S. G a r a n a V i l n u p a g.

8. A. 1164. T e i c j s A. P a b r z s P r e i o s. L a t v j u k u l t. k r.

9. A. 1164. L. U j a n a n o 95 g. v e c A. K u a R z e k n e s M a k a n u p a g. L a t v j u k u l t r a s k r.

10. A. 1164. V. Z a c h a r s k a n o A. K u p s a O z o l m u i a s p a g.

11. A. 1164. J. C e r i k s n o 93 g. v e c J. Z e p a. B a r k a v a s p a g. S t r m e .

12. A. 1164. M. G a r k o l n e n o 76 g. v e c s I v a s S t a l e i d z n e s A t a i e n . L a t v j u k u l t r a s k r.