1. A. 706. O. K i r ð t e i n s K r o ò a M i s â. L. P. IV, 185 (45).

2. A. 706. E r n e s t s B i r z n i e k s n o I n d r i í a Z a r i ò a D z î r c i e m â Jkr. III, 28, 9. L. P. VII, II, 27, 2.

3. A. 706. A. L e r c h i s - P u ð k a i t i s D þ û k s t ç - P i e n a v â. L.P.II. 36, 20.

4. A. 706. A. G a r i - J u o n e n o 46 g. v e c a s Û z u l u Z u z a n n a s V a r a k ï â n o s. L a t v j u K u l t û r a s kr.

5. A. 706. D o m i n i k s B a l b e k a D a u g a v p i l s A s û n e s p a g a s t â J. R u p j â k r.

6. A. 706. V. Z a c h a r s k a n o O. P e t r o v s k a, Z v i r g z d i n e s p a g.

7. A. 706. P. Ð m e l t e r s 1893. g. n o 80. g. v e c a L u c k â n u D o m a M i c h a i l o v a s p a g a s t â, S l a p ò o s.

8. A. 706. A. L e r c h i s - P u ð k a i t i s, D þ û k s t ç - P i e n a v â. LP, I, 119, 89.

9. A. 706. M. S k r u p s k a S a u k â.

10. A. 706. S k o l n i e k s V. K ï a v i ò ð, n o V. F r e i m a n e s B a u s k a s a p r. K. C o r b i k a k r.

11. A. 706. V. A k m e n t i ò ð, L u b â n a s p a g. Z v i d z i e n a s a p k â r t n ç, A. A i z s i l a k r.

12. A. 706. V. Z a c h a r s k a n o K. R a t a n î k a M a k a ð â n u p a g a s t â. L a t v j u K u l t û r a s k r.

13. A. 706. 709. P. Ð m i t s n o B i n d u A n n a s R a u n â.

14. A. 313. 403. 706. P a e g ï u M â r t i ò ð L i e l v â r d ç, Z i n. K o m. k r. LP, VI, 844 (20)..

15. A. 707. 706. L. È a p a n o 92 g. v e c a s l a t v i e t e s L i e t a v â, A. B ç r z k a l n e s k r â j u m â.